zaterdag 10 december 2011

Winterbanden vervolg


Was ik begin van de week nog vol lof over de gemonteerde winterbanden. Ik kan inmiddels vertellen dat ze er weer vanaf zijn. Maandag van en naar het werk leek het wel of ik door de boter heen zat te trappen. Er was geen snelheid in de Quest te krijgen. Tevens las ik een reactie op mijn blog van Wim Schermer om daar de bandentest eens te bekijken. En ja, toen begreep ik wel waarom ik dat gevoel van door de boter rijden had. Die befaamde PM hebben een behoorlijke rolweerstand. Woensdagavond heb ik ze dus weer verwijderd en verwisseld voor een paar nieuwe Kojaks.
Vrijdagmorgen trapte ik dus weer gewoon in iets meer dan een uur naar kantoor.

De komende weken zal ik eens aankijken hoe de Kojaks zich houden. Mocht er in januari, februari toch nog een horrorwinter komen, dan kan ik de PM banden altijd nog monteren.

Van de Sint kreeg ik deze week trouwens een prachtige suprise, een afbeelding hiervan wil ik jullie zeker niet onthouden.


2 opmerkingen:

 1. Hey Rob,

  Ik las dat jij een sponsorcontract met je baas hebt afgesloten. Ik heb zelf mijn werkgever kunnen bewegen om mee te investeren in een Strada (die wordt binnenkort geleverd ;-) ). We zijn er nu vanuit gegaan dat de bijdrage van mijn werkgever via het loon zou gaan, dus belast.

  Hoe heb jij dat geregeld (o.a. belstingtechnisch)?

  grtz,Stef

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stef,

  Mail mij even met daarin je telefoonnummer, dan bel ik je even op.
  Ik zag trouwens dat je ook in Nieuwegein woont.
  Mijn mail adres is rrurob@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen