vrijdag 31 mei 2013

Daar sta je dan

Een leuke titel om mee te openen, want ik stond er echt. Toen ik woensdagmiddag weer naar huis wilde rijden zag ik het al. De Quest stond er scheef bij en jawel, rechtsvoor stond de band plat. Het valt mij trouwens op dat ik vaker een lekke band heb als ik de Quest niet gebruik, dan wanneer ik er daadwerkelijk mee fiets. De laatste 4 lekke banden had ik steeds als ik wilde vertrekken.

Met een minuut of 7 was het euvel weer verholpen en kon ik mijn weg vervolgen, wel was ik nog even gesnapt door een collega die alles heeft vastgelegd op de gevoelige plaat.

 
Het rondje IJsselmeer zit eraan te komen en staat nu voor 7 juni op de agenda. Het weerbericht voor die dag ziet er op dit moment goed uit. 20 graden en een zwakke wind uit het noorden. Ik schat dat het 325 kilometer fietsen wordt, e.e.a. moet dus in een uur of 10 te rijden zijn. De vertrektijd zal in de buurt van 5 uur ’s morgens zijn.

1 opmerking:

  1. Hi Rob,
    Good luck on your ride. No flat tires I hope! I am using Duranos on my Quest this spring and have no flats yet in 1900 km. Tomorrow I will do another 300 km Brevet and I hope my luck will continue.
    Greetings from Canada
    Kevin

    BeantwoordenVerwijderen