donderdag 17 november 2011

Koud

Gisterochtend voor het eerst met temperaturen onder nul naar Amsterdam gereden. Wat heb ik een spijt dat ik zolang heb gewacht met het bestellen van de racekap. De bestelling is op 17 september verstuurd, dus ik hoop over ruim een maand in het bezit te zijn van de kap.

Mijn outfit ziet er met de kou ook een beetje vreemd uit en mijn dochter schrok zich dan ook een hoedje toen ze mij zag met mijn bivakmuts op. Er werd even luid gegild. (zie foto)
Daarnaast zijn een lange broek en een shirt genoeg om het lekker warm te krijgen in de Quest,


Ook ben ik inmiddels de 10.000 kilometer gepasseerd met de Quest en dat binnen 9 maanden na de aanschaf. Eind van de maand zou de 10.500 misschien nog haalbaar zijn.

Oproep
IJs en weder dienende rijd ik 28 december vanuit Nieuwegein (vertrek +/- 7.00 uur) naar Schermerhorn voor de oliebollentocht. Zijn er nog meer mensen die vanuit de richting Utrecht die kant op gaan?

Misschien kunnen we dan nog een wereldrecord vestigen. Het langste lint velomobielen langs het Amsterdam Rijn kanaal.

1 opmerking:

  1. Volgens mij kun je rekenen op Maarten uit Nieuwegein en de EuroQuest uit Utrecht. Dan komt er misschien ook nog een lint vanuit Brabant via Nieuwegein. (o.a.The Bug en Simply Red, en een stel uit Eindhoven.)
    Tip: Plaats een Zwaan-kleef-aan op de agenda van Ligfiets.net.

    BeantwoordenVerwijderen